Obavijesti

Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (drugi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisuje

NATJEČAJ ZA AKADEMSKU MOBILNOST U 2021. GODINI (drugi krug)

prema sljedećim stavkama:

b) prekogranična mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu (nije nužno da Sveučilište u Zagrebu ili sastavnica imaju sklopljen međuinstitucijski sporazum)

c) mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu (kotizacije za aktivno sudjelovanje na znanstveno-stručnim skupovima) 

Skrećemo pažnju da se u stavci c), zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno odobrava sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.

Podsjetnik: Kandidati se prvo prijavljuju online, a zatim natječajnu dokumentaciju dostavljaju matičnoj sastavnici do internog roka koji je zadala sastavnica. 

 

Rokovi za prijavu:

  • za kandidate: kandidati se mogu prijaviti online do zaključno 24. svibnja 2021. do 12 sati. Kandidati dostavljaju svoju online prijavu zajedno s ostalom natječajnom dokumentacijom svojim matičnim sastavnicama koje određuju interni rok za prijavu. Važna napomena: online obrazac dostupan je za printanje do roka do kojeg je online prijava dostupna kandidatima (do 24. svibnja), a ne do roka do kojeg sastavnice moraju dostaviti svoje rangliste.
  • za sastavnice:  sastavnice dostavljaju rang-liste za obje stavke Središnjem uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu isključivo na staff@unizg.hr do zaključno 31. svibnja 2021.

Tekst natječaja dostupan je na poveznici:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaj-za-akademsku-mobilnost-u-2021-godini-drugi-krug/