Časopis Geofizika

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

Strukovne udruge


Broj posjeta:
554713

 

 


Obavijesti

Upisi u sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije Fizičkog odsjeka te sveučilišni prijediplomski studij Geofizičkog odsjeka odvijat će se online u tri koraka putem poveznice https://upisi.pmf.hr. Za prijavu se može koristiti AAI@EduHr identitet ili adresa elektroničke pošte navedena u sustavu Postani student.

Važno: Za komunikaciju s kandidatima koristit će se adresa elektroničke pošte i broj telefona navedeni u sustavu Postani student, stoga je važno da kandidati u svom korisničkom profilu na www.postani-student.hr provjere i po potrebi promijene podatke za kontakt. Isto je potrebno učiniti i s podatcima o prebivalištu.

Autor: Arijana Balaško
Marijan Herak je novi redoviti član...

Na izbornoj skupštini Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti održanoj 16. svibnja 2024. za redovitog člana HAZU-a izabran je prof. emer. dr. sc. Marijan Herak, dok je prof. dr.sc. Danijel Belušić izabran za člana suradnika.

Na ovoj izbornoj skupštini izabrano 17 novih redovitih članova, 6 dopisnih članova i 15 članova suradnika HAZU, a s PMF-a za redovitog člana izabran je i prof. dr. sc. Hrvoje Buljan s Fizičkog odsjeka.

Čestitamo svim novoizabranim članovima Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti!

Svečano proglašenje novih članova Hrvatske akademije održat će se u 20. lipnja u Knjižnici HAZU. Više pročitajte na: https://www.info.hazu.hr/2024/05/izabrani-novi-clanovi-hazu-hrvatska-dobila-17-novih-akademika/

Autor: Iva Dasović

Drage studentice i studenti,

U cilju poboljšanja kvalitete nastave te kako bismo omogućili studentima komunikaciju s Fakultetom otvoren je kanal za prijavu nepravilnosti u nastavi. Više o svemu može se pročitati na poveznici: 

https://www.pmf.unizg.hr/studenti/kanal_za_prijavu_nepravilnosti_u_nastavi

U Zagrebu, 02. travnja 2024.                        

Izv. prof. dr. sc. Maja telišman Prtenjak

 

Autor: Maja Telišman-Prtenjak
Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade...

Na temelju članka 16. Statuta i članka 2. Pravilnika o dodjeli Rektorove nagrade rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Stjepan Lakušić raspisuje Natječaj za dodjelu Rektorove nagrade za akademsku godinu 2023./2024.

Autor: Arijana Balaško

POVEZNICE