Broj posjeta:
312144

Časopis Geofizika

 

 

 

 

 


Broj posjeta:
312144

 

 


Obavijesti

Sveučilište u Zagrebu Prirodoslovno-matematički fakultet Zagreb, Horvatovac 102a objavljuje NATJEČAJ za upis na poslijediplomske sveučilišne studije (doktorske studije): Biologija, Fizika, Geologija, Kemija, Matematika, Interdisciplinarni doktorski studij iz oceanologije i Doktorski studij geografije: prostor, regija, okoliš, pejzaž, u akademskoj godini 2022./2023., za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti.

Više informacija navedeno je na poveznici.

Autor: Iva Dasović

Za studente PMF-a omogućen je pristup softveru za provjeru autentičnosti radova Turnitin i svaki student može samostalno provjeriti svoj rad. Postavke su definirane tako da se rad može predavati više puta bez njegove pohrane u Turnitin bazu i može se pregledati generirani izvještaj.

Više informacija odabirom "pročitaj više"!

Autor: Iva Vrkić

Radionca numeričkog modeliranja održat će se 3. – 10. listopada 2022. na Fakultetu za fiziku Sveučilišta u Rijeci. Radionicu će voditi  dr. sc. Borivoj Rajković i dr. sc. Vladimir Đurđević s Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Za sve informacije možete se javiti Borisu Mifki na boris.mifka[at]phy.uniri.hr.

Prijave za radionicu otvorene su do 24. rujna 2022. i možete se prijaviti preko poveznice.

Autor: Iva Dasović

Informacije i rokovi upisa u preddiplomski studij Geofizike nalaze se na poveznici.

Općenita obavijest vezana uz upise nalazi se na sljedećoj poveznici:
 Upisi u integrirane preddiplomske i diplomske sveučilišne studije Fizičkog odsjeka i preddiplomski sveučilišni studij Geofizičkog odsjeka PMF-a - Ured za studente - Fizički odsjek (unizg.hr)

Autor: Webmaster GFO
Norveški projekt PMF-u za bolje...

U Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova europske unije potpisan je ugovor vrijedan 2,1 milijuna eura za projekt koji će znanstvenicima PMF-a omogućiti geofizičko-seizmološka istraživanja potresom ugroženih područja u RH i razvoj programa predviđanja seizmičkog gibanja tla.

Novi projekt geofizičara i seizmologa s Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) Sveučilišta u Zagrebu modernizirat će sustav procjene rizika od potresa u Hrvatskoj i doprinijeti unaprjeđenju planova pripravnosti za katastrofe te ublažavanju seizmičke opasnosti.

 

Autor: Iva Dasović

 

Autor: Iva Dasović

Dragi studenti,

u slučaju da ste oboljeli od COVID-19 molimo Vas da se javite:

  • COVID-19 koordinatoru Geofizičkog odsjeka, Damiru Ptičaru (e-adresa)
  • pomoćnici pročelnice za nastavu, izv. prof. dr. sc. Maji Telišman Prtenjak (e-adresa)
  • pročelnici Geofizičkog odsjeka, izv. prof. dr. sc. Snježani Markušić (e-adresa).

                                                                                                                                                                           Geofizički odsjek PMF-a

Autor: Ružica Topić

S dugom tradicijom od  74 godine, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu vodeća je visokoškolska institucija u području prirodnih znanosti čija je obrazovna i istraživačka izvrsnost priznata, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj razini. Potres koji je 22. ožujka 2020. pogodio Zagreb i okolicu ostavio je, nažalost, posljedice i na svim zgradama u kojima djeluje PMF Sveučilišta u Zagrebu.

Više na stranici "ZA NAŠ PMF"

Autor: Webmaster GFO

POVEZNICE