Natječaji za radna mjesta, projekte i stipendije

Ovdje objavljujemo informacije za djelatnike Fizičkog odsjeka o aktualnim natječajima za projekte i stipendije na koje je moguće aplicirati

Natječaji za radna mjesta na Fizičkom odsjeku dostupni su na objavljuju se na web stranici PMF-a:  www.pmf.unizg.hr/natjecaji.

Stalne poveznice na stranice s natječajima:


Organizacijski odbor konferencije "From Solid State to BioPhysics X: From Basic to Life Sciences" (https://www.physics2bio.org/) stipendira studente za sudjelovanje na konferenciji.

Rok za prijavu za stipendije 21. 4. 2024.

 

 

 

Dragi kolege studenti istraživačkog studija fizike,

 

Vama koji ste na početku svoje znanstvene karijere i želite produbiti svoje znanje ili se pokušavate usmjeriti prema budućim znanstvenim izazovima, otvaramo mogućnost za dobivanje kompetitivne stipendije za sudjelovanje na konferenciji "From Solid State to BioPhysics X: From Basic to Life Sciences," (https://www.physics2bio.org/).

 

Konferencija će se održati od 8. do 15. lipnja 2024. u Hotelu Croatia u Cavtatu. Cilj konferencije je okupiti najistaknutije istraživače koji pokrivaju područja od biofizike do fizike čvrstog stanja. Predavači će na konferenciji prezentirati svoje teme istraživanja i podijeliti uvide u svoje najnovije rezultate.

 

Stipendija koju osiguravamo u iznosu od 1000 eura pokriva u potpunosti sudjelovanje na konferenciji. Od tog iznosa, 500 eura je namijenjeno troškovima registracije koja omogućava sudjelovanje u svim aspektima konferencije (https://www.physics2bio.org/program). Ostatak iznosa od 500 eura namijenjen je putnim troškovima i troškovima smještaja.

 

U sklopu prijave potrebno je dostaviti:

 

  • kratki životopis
  • motivacijsko pismo u kojem bi se objasnilo zašto vam je konferencija interesantna
  • sažetak postera koji biste eventualno predstavili na konferenciji (poster može predstaviti i rad u izradi ili je čak dovoljno izložiti neku znanstvenu ideju s potencijalom za daljnja istraživanja)
  • ocijene iz pet predmeta po vašem izboru, te trenutni prosjek ocjena.

 

Svoje prijave šaljite najkasnije do 21. 4. 2024. na adresu: info@physics2bio.org.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, slobodno se javite na isti email: info@physics2bio.org.

Organizacijski odbor:

 

Aleksandra Rađenović

Csaba Forró

Neven Barišić

Slaven Garaj

László Forró i Davor Pavuna

Autor: Maro Cvitan
Popis obavijesti