PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Međunarodna INTERPRAEVENT 2024...

U Beču će se od 10. do 13. lipnja 2024. godine održati međunarodna konferencija INTERPRAEVENT na temu prirodnih hazarda. Rok za predaju kratkih radova (2-8 stranica) je 1. studenoga 2023. Prijavljeni radovi proći će znanstvenu recenziju, a autori najboljih radova bit će pozvani da izlože svoje rezultate na konferenciji u obliku usmenih ili posterskih priopćenja. Pet najboljih studentskih radova bit će prezentirano u zasebnoj studentskoj sekciji, te će biti nagrađeni stipendijama za financiranje troškova putovanja, smještaja i kotizacije.

Web-stranica konferencije: https://interpraevent2024.at/.

Na konferenciji se očekuje 500-ak sudionika, a program nudi nekoliko pozvanih predavanja, 40 odabranih predavanja u šest tematskih sekcija, posterska izlaganja, rasprave, izložbe te 12 ekskurzija.

Tematske sekcije su:

  1. Climate Change: Drivers, Triggers and Consequences
  2. Risk Governance, Policies and Resilience
  3. From Observations and Experiments to Modelling and Simulations
  4. Hazard and Risk Assessment
  5. Structural and Non-Structural Mitigation Measures
  6. Emergency management and recovery

Više informacija o prijavi radova možete pronaći ovdje, dok su informacije vezane za studentski program dostupne ovdje.

Autor: Katarina Gobo
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436623