PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


ADRIA Education day

RGNF i Regional Center Adria  organiziraju on-line radionicu pod nazivom ADRIA Education Day 2023, 05.06.2023 od 15:00-17:00 sati.

On-line događaj je namijenjen preddiplomskim, diplomskim i doktorskim studentima u programima vezanim uz mineralne sirovine sensu lato: geoznanosti, geothenologija, znanosti o materijalima, procesno inženjerstvo, metalurgija, zbrinjavanje otpada, zaštita okoliša, kemija, biologija, pravo, ekonomija…ali i nastavnom osoblju, stručnjacima i alumnijima tih struka koji žele naučiti kako razviti vlastite inovativne ideje.

Polaznici će dobiti informacije o  poduzetnički orijentiranim programima koje je razvio EIT RawMaterials poput Lab2market, EIT Jumpstarter, RawMaterials Acelerator, usmjerenih na jačanje poduzetničkih vještina kod studenata svih razina i orijentacije, sa praktičnom primjenom, te informacije o labelled master programima.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436563