PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Novi ciklus predavanja: Znanost in...

Novi ciklus predavanja “Znanost in vivo na PMF-u” osmišljen je s ciljem povezivanja različitih odsjeka PMF-a u istraživanjima te poticanja znanstvene suradnje među odsjecima.
Svaki skup predavanja u okviru ciklusa odvija se pod jednom tematikom te uključuje 3-4 predavanja s različitih odsjeka.Prvi skup Znanost in vivo na PMF-u na temu istraživanja s primjenom u biomedicini održat će se 1.6.2023. s početkom u 16 h u predavaonici P1 Kemijskog odsjeka PMF-a.
Prije predavanja, s početkom u 15:30 h predviđena je zakuska. 

Program se sastoji od 3 predavanja u trajanju od 30 min, a predavači na prvom skupu Znanost in vivo su:

  1. Snježana Lubura-Strunjak, MO
  2. Tomislav Bokulić, FO
  3. Inga Urlić, BO

Više detalja moguće je pronaći na posteru.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436582