PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Radionica „Application of Conodonts...

Na poslijediplomskom sveučilišnom studiju Geologija PMF-a održati će se radionica pod naslovom „Application of Conodonts in Geology“ namjenjena studentima poslijediplomskih i diplomskih studija, no biti će otvorena i za sve druge pristupnike zainteresirane za konodonte.

Radionica će se održati u srijedu 10.05. (12-18h) na Geološko-paleontološkom zavodu, Geološki odsjek PMF-a (Horvatovac 102a, predavaonica 016) pod vodstvom dr.Tee Kolar-Jurkovšek (Geološki zavod Slovenije, Ljubljana, Slovenia). Praktični dio radionice – mikroskopiranje uzoraka će se održati u mikropraktikumu Geološko paleontološkog zavoda (mikropraktikum 005).

Broj polaznika radionice je ograničen, a prijave za  radionicu su otvorene do petka 05.05.2023. u 12h na mail: djurdjica.pezelj@geol.pmf.hr .

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436632