PMF - Geološki odsjek

RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./24. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


OBAVIJEST O ROKOVIMA ZA PREDAJU MOLBI VIJEĆU DOKTORSKOG STUDIJA GEOLOGIJA

Obavještavaju se studenti Doktorskog studija Geologija da sve molbe upućene Vijeću Doktorskog studija Geologija, moraju biti predane na Referadu Doktorskog studija najkasnije do ponedeljka u 12.00 sati u tjednu kada se održava sjednica Vijeća Doktorskog studija Geologija.

Mole se studenti da pri predaji molbi obavezno pošalju i ispunjenu digitalnu verziju obrasca (word dokument, bez potpisa) na email adresu referade.

 

Raspored sjednica Vijeća Doktorskog studija Geologije / Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./2024.:

PREDAJA MATERIJALA ZA VIJEĆE DOKTORSKOG STUDIJA GEOLOGIJE

VIJEĆE DOKTORSKOG STUDIJA GEOLOGIJE /VIJEĆE GEOLOŠKOG ODSJEKA

 

 

 

Najkasnije do ponedeljka u 12h u tjednu održavanja sjednice.

13.10. 23.

10.11.23.

08.12.23.

12.01.24.

9.02.24.

15.03.24.

12.04.24.

10.05.24.

14.06.24.

05.07.24.

13.09.24.

 

 


Nova tablica za troškove usluga iz djelatnosti PMF-a

Od 2. svibnja 2024. stupili su na snagu novi iznosi za troškove usluga iz djelatnosti PMF-a za studente svih razina studija. Troškovi su navedeni u tablici na poveznici


8. Simpozij studenata doktorskih...

Na Fizičkom i Kemijskom odsjeku PMF-a je 26. i 27. travnja 2024. uspješno održan Simpozij studenata doktorskih studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta. Na Simpoziju je predstavljeno 106 izlaganja, od toga 55 usmenih i 51 posterska izlaganja. Sudjelovali se doktorandi sa 17 doktorskih studija iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova.

Uz prezentacije studenata, pozvana predavanja su održali i dr. sc. Ivan Güttler, ravnatelj DHMZ-a, dr. sc. Ana Sunčana Smith iz Zavoda za fizikalnu kemiju Instituta Ruđer Bošković te doc. dr. sc. Damjan Pelc s Fizičkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta. Za sudionike su također održane i dvije radionice koje su vodili dr. sc. Andrija Štajduhar s Medicinskog fakulteta u Zagrebu, te dr. sc. Jelena Godrijan iz Zavoda za istraživanje mora i okolišta Instituta Ruđer Bošković.

Ove akademske godine na simpoziju je sudjelovalo 7 studenata poslijediplomskog sveučilišnog studija Geologija sa četiri usmenih (Iva Olić, Iva Palatinuš, Josip Peco, Nina Trinajstić) i tri posterska izlaganja (Marina Čančar, Valerije Makarun i Laura Posarić). Njima su se sa svojim izlaganjima geološke tematike također priključili studenti Mirja Pavić, Marko Sinčić i Filip Šarc. Treba istaknuti da su naši studenti Josip Peco i Valerije Makarun dobitnici jedne od tri nagrada za najbolje usmeno i postersko izlaganje na simpoziju, na čemu im iskreno čestitamo.

 

Autor: Borna Lužar-Oberiter
Popis obavijesti