Anketa

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

Terenska nastava iz geologije IV

Šifra: 81544
ECTS: 5.0
Nositelji: prof. dr. sc. Marijan Kovačić
prof. dr. sc. Dražen Balen
izv. prof. dr. sc. Aleksandar Mezga
prof. dr. sc. Damir Bucković
izv. prof. dr. sc. Hana Fajković
doc. dr. sc. Maja Martinuš
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Terenske vježbe 75
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
2. semestar
Obavezni predmet - Redovni Studij - Geologija
Obavezni predmet - Redovni Studij - Geologija
Obavezni predmet - Redovni Studij - Geologija zaštite okoliša
Termini konzultacija:

Obavijesti

Terenska nastava iz geologije IV, dio koji vode prof. Kovačić, prof. Balen i doc. Marković preko Medvednice održat će se u srijedu, 5. lipnja 2024. godine.
Krenut će se s tramvajskog okretišta Dubec u 8:00 sati, ZET-ovom autobusnom linijom 263 (Dubec - Planina Gornja. Mole se studenti da dođu barem 15 minuta ranije (7:45) kako ne bi zakasnili. Alternativne linije nema, a sljedeći autobus kreće u 9:20 što je prekasno.

Na terensku nastavu potrebno je ponijeti hranu i dovoljno vode (barem 2L) jer na trasi koja će se prolaziti nema ni trgovina, ni ugostiteljskih objekata.

Od opreme je potrebno ponijeti: geološki čekić, terenski dnevnik te se prikladno odjenuti i obući (čvrste terenske cipele), u skladu s vremenskim uvjetima.

Povratak je predviđen vlakom iz G. Stubice koji kreće u 17:12 sati.

Autor: Hana Fajković

Terenska nastava iz geologije IV (dio Mezga & Bucković) održat će se od 6.-7.6.2024. na prostoru Istre. Molim da se iz repozitorija kolegija prezmu potrebne upute i prilozi te Izjava koju je potrebno potpisati i predati voditeljima prije polaska. 

Autor: Damir Bucković