Kemijski koncepti u molekulskoj gastronomiji (kolegij izvođen na engleskom jeziku)

Repozitorij

Repozitorij je prazan

Anketa

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

Kemijski koncepti u molekulskoj gastronomiji (kolegij izvođen na engleskom jeziku)

Šifra: 258231
ECTS: 5.0
Nositelji:
Izvođači: izv. prof. dr. sc. Jana Pisk - Seminar

izv. prof. dr. sc. Jana Pisk - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Seminar 15
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
Izborni predmeti izvan odabranih grana - Redovni Smjer - Analitička i fizikalna kemija

3. semestar
Izborni predmeti izvan odabranih grana - Redovni Smjer - Analitička i fizikalna kemija
Termini konzultacija:

Obavijesti