Najava završne konferencije projekta...

 

Pozivamo Vas na završnu konferenciju projekta Klimatska ranjivost Hrvatske i mogućnosti prilagodbe urbanih i prirodnih okoliša (Klima-4HR) koja će se održati u petak, 25. studenog 2022. u 10 sati.

Klima-4HR je multidisciplinarni projekt koji je okupio znanstvenike Biološkog i Geofizičkog odsjeka PMF-a i IRB-a s ciljem proučavanja ranjivosti urbanih i prirodnih okoliša na klimatske promjene te njihovu mogućnost prilagodbe. Projekt Klima-4HR je obuhvatio elemente okoliša koji su iznimno važni za Republiku Hrvatsku, a istovremeno su posebno ranjivi s obzirom na utjecaj klimatskih promjena (grad Dubrovnik i njegovo obalno područje te NP Plitvice). ​

Upoznajte istraživački tim projekta Klima-4HR te saznajte koji su ciljevi i rezultati ostvareni tijekom trajanja projekta Klima-4HR u petak, 25. 11. 2022. u 10 sati. Konferencija će se održati u Kraš Auditoriumu, Ravnice 48, a možete sudjelovati i putem Zoom-a:

https://zoom.us/j/95443417785?pwd=N0NtQlFseFFaL1NWYVNOZ2NIZWhSZz09
Meeting ID: 954 4341 7785
Passcode: 935823

 

Molim Vas, iskažite svoj interes za sudjelovanjem na konferenciji putem upitnika: https://arcg.is/1Wz0mS0

 

Srdačan pozdrav,​
Klima-4HR

Napomena: Cjelokupno događanje može biti snimano i fotografirano te dolaskom na događaj primate na znanje da možete biti zatečeni na video snimkama i/ili fotografijama koje mogu biti javno objavljene na mrežnoj stranici i društvenim mrežama Sveučilišta u Zagrebu, Prirodoslovno-matematičkog fakulteta te u medijima. Informacije o obradi osobnih podataka dostupne su na mrežnoj stranici www.pmf.unizg.hr.

Autor: Matej Žgela
Popis obavijesti