PREDSTAVLJANJE KARIJERNOG CENTRA...

Dragi/e studenti/ice,

 

Obavještavamo vas o dva predstavljanja Karijernog centra PMF-a koja će se održati ONLINE, putem Zoom platforme:

 

  1. Predstavljanje Karijernog centra za studente prve godine preddiplomskih i integriranih studija PMF-a održat će se ovaj petak 7.10. u 18 sati. Prijaviti se možete putem ovog obrasca: OBRAZAC ZA PRIJAVU PRVE GODINE

 

  1. Predstavljanje stručne prakse Karijernog centra za studente diplomskih studija PMF-a, i četvrte i pete godine integriranih studija ( i studente treće godine preddiplomskih studija koji imaju mogućnost upisa stručne prakse) održat će se u ponedjeljak 10.10. u 19 sati. Prijaviti se možete putem ovog obrasca: OBRAZAC ZA PRIJAVU DIPLOMSKIH STUDIJA

 

Link za Zoom predstavljanje će vam biti dostavljen na e-mail adresu koju ste unijeli u obrazac, na dan održavanja predstavljanja.

 

Napomena: Dolazak na predstavljanja Karijernog centra nije obvezan za studente/ice, a u slučaju održavanja nastave u isto vrijeme, nije dozvoljen izostanak s nastave radi predstavljanja Karijernog centra.

 

 

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 

Vaš Karijerni centar

Autor: Matea Butigan
Popis obavijesti

STRUČNA PRAKSA NA PMF-U

 

CILJEVI STRUČNE PRAKSE

Kolegij stručna praksa ima za cilj povezati studente/ice s potencijalnim budućim poslodavcima, kroz obavljanje praktičnog rada kod poslodavaca s kojima je PMF prethodno potpisao sporazum o suradnji, te kroz obavljanje praktičnog rada na samom PMF-u u laboratorijima i prostorijama opremljenima u sklopu projekta ProSPer.

Kroz obavljanje stručne prakse, studentima/icama omogućit će se proširivanje znanja i vještina stečenih kroz teorijsko i praktično obrazovanje u klasičnom obliku nastave. Kroz iskustvo stručne prakse studenti/ice će se upoznati s radnim procesima u realnom radnom okruženju i pripremiti za svijet rada.

Stručna praksa pojedinog studenta/ice trajat će od 40 do 120 radnih sati, ovisno o pravilima kolegija stručne prakse koji student/ica pohađa na pojedinom odsjeku PMF-a.

U dogovoru s odabranim poslodavcem, trajanje stručne prakse studenta/ice može se produljiti u skladu s njegovim željama i mogućnostima poslodavca.

 

PRIJAVA NA STRUČNU PRAKSU

Studenti/ice se na stručnu praksu mogu prijaviti nakon upisa kolegija Stručna praksa/Laboratorijska stručna praksa/Radna praksa u svojoj referadi, a na praksu se prijavljuju putem online sustava za stručnu praksu Karijernog centra, sukladno uputama objavljenima na ovoj web stranici.


Upute za studente

UPUTE ZA POSLODAVCE

Obrasci za studente i poslodavce

Repozitorij

Repozitorij je prazan