Dragi/e studenti/ice,

otvoren je novi online sustav za stručnu praksu. Online sustav možete pronaći na ovom linku: ONLINE SUSTAV ZA STRUČNU PRAKSU.

Molimo vas da za korištenje sustava pažljivo pročitate UPUTE.

Ako odgovor na neko pitanje ne možete pronaći u Uputama, slobodno nam se obratite s upitom putem e-maila na matea.butigan@karijere.pmf.hr

Želimo vam puno sreće u traženju prakse!

Vaš Karijerni centar

 

Napomena: S obzirom da je sustav tek pokrenut, poslodavci još uvijek kreiraju profile u sustavu i kreću s objavama oglasa tijekom ovog tjedna - moguće je da ovaj tjedan nećete imati vidljiv niti jedan oglas, ili samo jedan ili par oglasa poslodavaca. Molimo vas da iskoristite ovo vrijeme za izradu i doradu vašeg profila (životopisa) unutar sustava, te da provjeravate s vremena na vrijeme objavljene oglase u sustavu.

Autor: Matea Butigan
Popis obavijesti

STRUČNA PRAKSA NA PMF-U

 

CILJEVI STRUČNE PRAKSE

Kolegij stručna praksa ima za cilj povezati studente/ice s potencijalnim budućim poslodavcima, kroz obavljanje praktičnog rada kod poslodavaca s kojima je PMF prethodno potpisao sporazum o suradnji, te kroz obavljanje praktičnog rada na samom PMF-u u laboratorijima i prostorijama opremljenima u sklopu projekta ProSPer.

Kroz obavljanje stručne prakse, studentima/icama omogućit će se proširivanje znanja i vještina stečenih kroz teorijsko i praktično obrazovanje u klasičnom obliku nastave. Kroz iskustvo stručne prakse studenti/ice će se upoznati s radnim procesima u realnom radnom okruženju i pripremiti za svijet rada.

Stručna praksa pojedinog studenta/ice trajat će od 40 do 120 radnih sati, ovisno o pravilima kolegija stručne prakse koji student/ica pohađa na pojedinom odsjeku PMF-a.

U dogovoru s odabranim poslodavcem, trajanje stručne prakse studenta/ice može se produljiti u skladu s njegovim željama i mogućnostima poslodavca.

 

PRIJAVA NA STRUČNU PRAKSU

Studenti/ice se na stručnu praksu mogu prijaviti nakon upisa kolegija Stručna praksa/Laboratorijska stručna praksa/Radna praksa u svojoj referadi, a na praksu se prijavljuju putem online sustava za stručnu praksu Karijernog centra, sukladno uputama objavljenima na ovoj web stranici.


Upute za studente

UPUTE ZA POSLODAVCE

Obrasci za studente i poslodavce

Repozitorij

Repozitorij je prazan