Obavijesti

U akademskoj godini 2023./2024. sklopljena je polica osiguranja od posljedica nesretnog slučaja s osiguravajućom kućom CROATIA OSIGURANJE d.d., za sve studente prijediplomskog i diplomskih studija PMF-a. Molimo studente da se u slučaju nezgode obrate studentskoj referadi na Odsjeku.

Autor: Marijana Šurina

Na temelju Zaključka Vlade RH od 27. rujna 2023. nastavlja se pilot-projekt povoljnijeg prijevoza redovnih studenata kojim se po cijeni mjesečne karte od 9,95 EUR (74/97 kn) omogućava neograničeno korištenje željezničkog prijevoza.


Pilot-projekt provodit će se od 1. listopada 2023. do 31. prosinca 2024. i obuhvaća neograničena svakodnevna putovanja vlakom od mjesta stanovanja do mjesta studiranja i povremena putovanja, kao što su jednodnevni izleti, odlasci liječniku, na ljetovanje i druga putovanja u 2. razredu redovnih vlakova na području RH.


Dodatne informacije vezane uz ostvarivanje prava na povoljniji prijevoz studenata nalaze se na internetskoj stranici HŽPP-a https://www.hzpp.hr/povoljnija-putovanja-studenata


ili ih studenti mogu zatražiti na e-mail: studenti@hzpp.hr.
 

Autor: Marijana Šurina