Doktorski studij Oceanologija

Obrana doktorskih disertacija izvodit će se na slijedeći način:

1. Nakon uobičajenog postupka slanja zamolbe za pokretanje postupka ocjene i obrane doktorske disertacije uz predloženo povjerenstvo za ocjenu na sjednicu Vijeća DSO, te nakon donošenja pozitivne ocjene doktorske disertacije, student je dužan u dogovoru s odabranim povjerenstvom za obranu dogovoriti aplikaciju/platformu putem koje će se održati javna obrana doktorske disertacije, kao i datum i vrijeme njenog održavanja.

 

2. Nakon postignutog dogovora s povjerenstvom student je dužan poslati detalje o datumu i vremenu održavanja javne obrane na adrese elektronske pošte:

referada@geol.pmf.hr

kpikelj@geol.pmf.hr

Pri tome je potrebno voditi računa da je obavijest o obrani potrebno poslati najkasnije 8 dana prije datuma obrane.

 

3. Svi zainteresirani za prisustvovanje obrani doktorske disertacije trebaju iskazati interes slanjem poruke na gore navedene adrese elektronske pošte, a neposredno prije obrane dobit će poveznicu na platformu putem koje će se obrane odvijati.

 

4. Nakon javne obrane doktorske disertacije povjerenstvo prema uobičajenom protokolu ispunjava dokumentaciju koja prati javnu obranu disertacije i u najkraćem mogućem roku je u originalnom obliku dostavlja u Ured za poslijediplomski studij (Referadu Geološkog odsjeka PMF-a).

Autor: Kristina Pikelj
Popis obavijesti

DOKTORSKI STUDIJ OCEANOLOGIJA

 

Unos podataka za akademsku godinu 2020./2021. u tijeku...

 

 

 

 

 

 


Repozitorij

Repozitorij je prazan