PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2023./24. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Geologija - udžbenik geologije u četvrtom razredu prirodoslovne gimnazije

Naši djelatnici Karmen Fio Firi, Katarina Gobo, Frane Marković, Maja Martinuš, Zorica Petrinec, Kristina Pikelj objavili su, u nakladi Školske knjige, udžbenik geologije za četvrte razrede prirodoslovnih gimnazija. Kroz šest cjelina učenici će tako imati priliku nadograditi spoznaje kako bi upoznali postanak i građu Zemlje, njezin sastav te procese koji se događaju u njezinoj unutrašnjosti i na površini, jer sve su te pojave i procesi oblikovali Zemlju i život na njoj u svijet kakav poznajemo. Više informacija možete pročitati na stranicama Školske knjige.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Pozivnica na Božićni domjenak

Dragi studenti, studentice, kolegice i kolege!

Pozivamo sve da nam se pridruže na ovogodišnjem Božićnom domjenku koji će se održati 15. prosinca 2023. u predvorju Geološko-palentološkog zavoda s početkom od 14.00 sati. Više informacija nalazi se ovdje.

Nakon domjenka, svi ljubitelji kvizova mogu, uz prethodnu prijavu na sljedećoj poveznici, sudjelovati i na Božićnom geološkom kvizu! Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju. Najbolje očekuju i nagrade!

Autor: Frane Marković
Popis obavijesti

Broj posjeta:
498870