PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Studiraj geologiju na zagrebačkom PMF-u!

Geologija je znanost o Zemlji koja se bavi proučavanjem stijena, minerala, fosila, nafte, rudnih bogatstava…. Možda toga nisi svjestan, no ona je svugdje oko nas: u tlima i stijenama po kojima hodamo, materijalima od kojih su izgrađeni objekti, u vodi u bočici, gorivu na benzinskoj postaji… čak i u mobitelu ili nakitu. Geologija je raznolika, zanimljiva i sveprisutna… dođi i postani student Geološkog odsjeka zagrebačkog PMF-a!

Novosti Geologija
Novosti Geologija

Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Dan i noć na PMF-u 2022.

Inspirirani trenutnom situacijom predstavljamo METAstabilnost. Neizvjesno i nepredvidivo, znanstveno-popularno, s nešto većom energijom nego 2021., izvest ćemo dovoljno pažljivo i umjereno stabilno!

Manifestacija “Dan i noć na PMF-u”, održat će se u petak  8. travnja 2022. u hibridnom obliku: 

  • dio online će biti dostupan putem mrežne stranice 
  • dio uživo će biti na Horvatovcu 102a, od 19 h. Prvi će puta znanstvenici PMF-a uprizoriti znanstveno-popularne izvedbe na zajedničkoj pozornici na otvorenom.

U ulozi izvođača:  Tomislav Ivanković: Metastabilni Život, Vjekoslav Kovač: Dinamika brojeva, Ernest Meštrović: Dijamanti, čokolade i skečevi…, Aleksandar Mezga: Vječna promjena – razvoj života na Zemlji, Aldin Kasumović, Ivica Smolić, Filip Erhatdt, Nikola Poljak i Marko Husar: Stvaramo crne rupe na Zemlji!, Vladimir Stilinović: Puf – nestalo…, Luka Valožić: SciRant, Damjan Jelić i Sven Vorkapić: Od ruba do središta.
U ulozi voditelja: Denis Giljević.

 

Dođite. Ne propustite. Ne dopustite da vam drugi pričaju o tome kako je bilo.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
336773