PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

OBAVIJEST O PLAĆANJIMA

Obavještavaju se studenti preddiplomskog i diplomskih sveučilišnih studija koji studiraju na Geološkom odsjeku PMF-a da su pri plaćanjima naknada za troškove usluga iz djelatnosti Fakulteta dužni uplatiti točan iznos koji je naveden u tablici na web stranici. Ukoliko se uplati manje ili više od navedenog u tablici, iznos se mora sravnjivati što znači dodatnu administrativnu proceduru za studente, referadu i računovodstvo.


STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Ekonomski fakultet SuZ trenutno provodi istraživanje na Sveučilištu u Zagrebu na temu Financijske i mirovinske pismenosti studenata. Prenosimo njihov poziv studentima za sudjelovanje u anketi...
 

 

Prirodoslovno-matematički fakultet je također kao sastavnica uključen u istraživanje. Istraživanje se provodi pod pokroviteljstvom Udruge društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava (UMFO), a predstavlja nastavak studentskog istraživanja pod nazivom Modeliranje financijske pismenosti studenata Sveučilišta u Zagrebu: Analiza, perspektiva i prijedlozi za budućnost. Cilj ovog istraživanja je prikazati realnu sliku financijske pismenosti studenata Sveučilišta u Zagrebu danas, usporediti ju s rezultatima istraživanja iz 2015./2016. godine i ispitati razinu mirovinske pismenosti studenata.

Anketni upitnik je anoniman, a za njegovo ispunjavanje bit će potrebno manje od 10 minuta. Link: https://forms.gle/9V2oYkzWZpzLyE157

Glede numeričkog dijela, potrebno nam je 90 studenata da ispune anketu. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Unaprijed hvala!

S poštovanjem,

Ana Pavković

 

dr. sc. Ana Pavković

Katedra za ekonomsku teoriju

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Trg J. F. Kennedyja 6, 10000 Zagreb, HR
www.efzg.unizg.hr/anapavkovic

E-mail: ana.pavkovic@efzg.hr

Autor: Zorica Petrinec
Popis obavijesti

Broj posjeta:
357762