Anketa

Na ovoj stranici trenutno nije odabrana niti jedna anketa!

Seminar I

Šifra: 41030
ECTS: 2.0
Nositelji: prof. dr. sc. Damir Bucković - Predavanja
izv. prof. dr. sc. Đurđica Pezelj - Predavanja
izv. prof. dr. sc. Aleksandar Mezga - Predavanja
Prijava ispita: Studomat
Engleski jezik:

1,0,0

Nastava se odvija na hrvatskom jeziku u svim svojim elementima, a stranim studentima koji su pridruženi mješovitoj grupi nudi se mogućnost savladavanja predmeta pomoću dodatnih izravnih konzultacija s nastavnikom i asistentima na engleskom jeziku. Pri tome, nastavnik stranog studenta upućuje na odgovarajuću literaturu na engleskom jeziku te mu osigurava mogućnost polaganja predmeta na engleskom jeziku.
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Seminar 30
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Student u toku semestra referira jedan objavljeni rad iz uglednog časopisa o čemu izrađuje pismeni sastav i usmeno ga izlaže pred studentima i nastavnicima.
Literatura:
3. semestar
Obavezni predmet - Redovni Studij - Geologija
Termini konzultacija:

IZVOĐENJE SEMINARA I

Seminar I (zimski semestar 2. godine preddiplomskog studija) izvodi se na Geološko-paleontološkom zavodu, studenti se prijavljuju po izvješenom oglasu na oglasnoj ploči GPZ-a i/ili web stranicama Geološkog odsjeka, nastavu izvode nastavnici GPZ-a koji predaju na 1. ili 2. godini studija, prezentacija seminara pred svim kolegama koji su upisali taj kolegij kao i prisustvovanje seminarima je obavezno.


Obavijesti

Izlaganje Seminara I kod izv. prof. Đurđice Pezelj će biti u petak 27.01.2023. s početkom točno u 10.30h (predavaona 008). Dolazak na Seminar I je obavezan.

Autor: Đurđica Pezelj

Repozitorij