PMF - Geološki odsjek

RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava  se od 10. do 12. studenog 2022. godine na Zagrebačkom velesajmu. Predstavljanje Geološkog odsjeka PMF-a održat će se u petak, 11.11.2022. god. u 15:10 h. 

Smotra se organizira kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu, mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studiranja u Zagrebu i brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne pri odluci o upisu na fakultet.

Ovogodišnja Smotra posjetiteljima će ponuditi i dodatne informacije o diplomskim, specijalističkim i doktorskim studijima koji se izvode na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu, studentskoj praksi i sudjelovanju studenata u različitim domaćim i međunarodnim projektima te o aktivnostima koje se na cijelom Sveučilištu provode s ciljem jačanja internacionalizacije.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti