Obavijesti

Upisi na preddiplomski i integrirani...

Upisi na prijediplomski i integrirani studij Geografskog odsjeka PMF-a odvijat će se online u tri koraka putem poveznice https://upisi.pmf.hr. Za prijavu se može koristiti AAI@EduHr identitet ili adresa elektroničke pošte navedena u sustavu Postani student.

Važno: Za komunikaciju s kandidatima koristit će se adresa elektroničke pošte i broj telefona navedeni u sustavu Postani student, stoga je važno da kandidati u svom korisničkom profilu na http://www.postani-student.hr provjere i po potrebi promijene podatke za kontakt. Isto je potrebno učiniti i s podatcima o prebivalištu.

Prijava za upis: petak, 19. srpnja 2024. od 8 sati do 16 sati

Kandidati trebaju učitati:

· osobnu fotografiju koja zadovoljava ove uvjete

· fotografiju prednje i stražnje strane osobne iskaznice

· potvrdu o ispisu, ako su prethodno već studirali

· potvrdu kojom se dokazuje stupanj tjelesnog oštećenja, ako je kandidatu utvrđeno tjelesno oštećenje od 60% ili više

 

Ispunjavanje osobnih podataka na Studomatu: od petka, 19. srpnja 2024. od 12 sati do ponedjeljka, 22. srpnja 2024. do 15 sati.

U ovom koraku kandidati će na Studomatu (koristeći za prijavu AAI korisničke podatke izdane od strane PMF-a, koje će preuzeti u aplikaciji), u izborniku Podaci o studentu-->Osobni podaci, ispuniti osobne podatke prema Uputama o izmjeni osobnih podataka.

Dostava potvrda o uplati upisnine i participacije u troškovima studija: do ponedjeljka 22. srpnja 2024. do 15 sati.

Iznos upisnine iznosi 60.00€ i podatke za uplatu student obavezno preuzima kroz aplikaciju!

Participacija u troškovima studija za one koji su već bili upisani na drugim fakultetima Natječaju za upis studenata u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih, integriranih (prijediplomskih i diplomskih) te stručnih prijediplomskih studija u akademskoj godini 2024./2025.

Natječaju za upis studenata u I. godinu sveučilišnih prijediplomskih, integriranih (prijediplomskih i diplomskih) te stručnih prijediplomskih studija u akademskoj godini 2024./2025.

Sve izmjene biti će pravodobno objavljene na web-u odsjeka.

 

Nakon uspješno obavljenog upisnog procesa, potvrda o upisu na studij može se zatražiti preko Studomata. U izborniku Potvrde izaberite Zahtjev za izdavanjem potvrda s elektroničkim pečatom. Dobit ćete je elektroničkom poštom, kojoj pristupate prijavom s AAI korisničkim podacima, izdanim od PMF-a, na https://outlook.office.com. U trenutku kad se podaci među sustavima sinkroniziraju, moći ćete zatražiti potvrdu i preko sustava e-Građani. Fakultet će zatražiti izdavanje studentskih iskaznica.

Studentske iskaznice se mogu preuzeti na početku akademske godine, o čemu ćemo staviti posebnu obavijest tijekom rujna.

Pri preuzimanju iskaznice potrebno je predati:

· svjedodžbu o državnoj maturi

· potpisana dva primjerka ugovora o studiranju, preuzetog u aplikaciji

· ispisnicu (studenti koji su već studirali na prijediplomskom ili integriranom studiju)

· potvrdu kojom se dokazuje stupanj tjelesnog oštećenja (studenti kojima je utvrđeno tjelesno oštećenje od 60% ili više)

VAŽNO! "Fakultet zadržava pravo, kandidatima koji se ne upišu na studijski program na kojemu su ostvarili pravo upisa i za koji su dobili upisni broj, odnosno u slučaju prijavljenog, a neupisanog i neodjavljenog studijskog programa, naplatiti oportunitetne troškove prema odluci Fakultetskog vijeća."

Autor: Ivan Martinić