Što i kad?

U petak 10. svibnja 2024., održat će se jedn od najvećih događaja popularizacije znanosti u Hrvatskoj - Dan i noć na PMF-u. Ovogodišnji program manifestacije podijeljen je u tri dijela: dnevni program (kojeg organizora svaki odsjek zasebno), noćni program (na vanjskoj pozornici ispred Kemijskog odsjeka s početkom u 19h) i online program. U sklopu dnevnog programa Geofizički odsjek i ove godine organizira Dan otvorenih vrata Geofizičkog odsjeka PMF-a koji smo nazvali Geofizika uživo. Za vas smo pripremili predavanja, radionice, pokuse, muzej geofizičkih ekstrema i escape room.

 

 

Gdje?

Potražite nas na adresi Horvatovac 95, Zagreb, a usput posjetite i druge odsjeke i provjerite što su oni pripremili. Ostanite kod nas cijeli dan, ili se vratite na noćni program koji počinje u 19 h, jer posjetitelji će moći uživati u kvizovima, demonstracijskim pokusima, obilasku štandova sa zanimljivim prezentacijama ili, jednostavno, u dobrom društvu i znanstvenom zalasku sunca. Nije potrebna najava i svi ste dobrodošli. Za sve informacije o dnevnom, noćnom i online programu Danu i noći PMF-a posjetite: https://www.daninoc.pmf.unizg.hr/!

 

Informacije iliti kome se obratiti s pitanjima...

Koordinatorica Otvorenog dana Geofizičkog odsjeka PMF-a je Iva Dasović. Za sve informacije o Geofizici uživo možete nam pisati izravno na e-adresu iva.dasovic[at]gfz.hr

 

   

 

 

Donacije

Zahvaljujemo Državnom hidrometeorološkom zavodu, Institutu za oceanografiju i ribarstvo iz Splita i Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe koji su financijski pomogli u organizaciji ovogodišnje Geofizike uživo! Zahvaljujemo se ClueGo Escape Room-u na nagradama i instrumentima za izradu escape rooma.

 

 

 

 

Napomena

Cjelokupno događanje može biti snimano i fotografirano te dolaskom na događaj dajete privolu na snimanje i fotografiranje, a u svrhu promidžbene objave na web stranicama Fakulteta, društvenim mrežama Fakulteta, i ostalim medijima. Dolaskom na događanje potvrđujete da ste upoznati da privolu možete odbiti i u svakom trenutku povući te da je obrada do trenutka povlačenja zakonita. Privola se odnosi samo na navedene svrhe obrade i navedenu kategoriju osobnih podataka te se obrada osobnih podataka ne smije koristiti u druge svrhe. Informacije o obradi osobnih podataka dostupne su na mrežnoj stranici www.pmf.unizg.hr.