O djelatniku

Zoe Jelić Matošević, mag. biol. mol.

Zvanje: asistent
Lokacija: 123
Telefon:+385 1 4606 193
Telefon kućni:6193
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za analitičku kemiju
Godina diplomiranja:2018.
Na zavodu od:2019.

Nastava

preddiplomski

diplomski

integrirani preddiplomski i diplomski

Životopis

Rođena 29. lipnja 1994. u Zagrebu te odrasla u Rijeci, Prvi riječku hrvatsku gimnaziju upisuje 2009. te završava 2013. godine. Iste godine upisuje i preddiplomski studij Molekularna biologija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Diplomski studij Molekularna biologija upisuje 2016. godine, a diplomira 2018. pod dvojnim mentorstvom prof. dr. sc. K. Vlahovičeka i dr.sc. H. Ćetković.

Poslijediplomski studije KEMIJA (smjer Fizikalna kemija) upisuje 2020. godine.

Od 2019. godine zaposlena je na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta kao asistent. Sudjeluje u izvođenju nastave kolegija Praktikum analitičke kemije 1 te Molekularna biofizika u zimskom semestru, te u Osnovnom praktikumu analitičke kemije i Analitičke biokemije u ljetnom semestru.

Znanstvena djelatnost usredotočena je na računalne simulacije bioloških makromolekula.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Prikaži radove
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.

Izabrani projekti

https://www.pmf.unizg.hr/chem/znanost/marilia_bertosa

https://www.pmf.unizg.hr/chem/znanost/hrzz_bertosa