O djelatniku

Barbara Panić, mag. chem.

Zvanje: asistent
Lokacija: 321
Telefon:+385 1 4606 416
Telefon kućni:6416
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za organsku kemiju
Godina diplomiranja:2019.
Na zavodu od:2020.

Nastava

prijediplomski

diplomski

integrirani prijediplomski i diplomski

Životopis

Diplomirala je 2019. godine na Kemijskom odsjeku PMF-a u Zagrebu obranivši diplomski rad pod nazivom „Dimerizacija m-halogennitrozobenzena u čvrstom stanju“ pod menstorstvom izv. prof. dr. sc. Ivane Biljan.

Od 2020. godine zaposlena je kao asistent na Zavodu za organsku kemiju na Kemijskom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.  

Bavi se sintezom novih aromatskih kovalentnih organskih mreža i polimera, novih derivata aromatskih C-nitrozo spojeva te molekulskim samoudruživanjem na metalnim površinama.

Sudjeluje u nastavi iz organske kemije.

Sudjelovala je u provedbi Otvorenog dana Kemijskog odsjeka (2014. – 2018.) i predstavljanju Kemijskog odsjeka na Smotri sveučilišta u Zagrebu (2016. – 2017.)

Član je Hrvatskog kemijskog društva (HKD).

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)

Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Prikaži radove
Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.