Obnovljena zgrada Geografskog odsjeka...

S veseljem vas obavještavamo da se, nakon gotovo dvije godine obnove, radovi na zgradi koju koristi Geografski odsjek Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu uspješno privode kraju, te su prostori ponovno spremni za rad na poznatoj lokaciji – Trg Marka Marulića 19.


Osim samog povratka u obnovljene prostorije, ova revitalizacija ima značajan utjecaj na kvalitetu nastave i iskustvo naših studenata.
 

Važnost povratka nije samo u obnovljenim zidovima, već u obnovi duha zajednice. Geografski odsjek nije tek prostor za učenje, već i mjesto gdje se rađaju ideje, gdje studenti oblikuju svoju budućnost. Povratak na ovo mjesto znači obnovu uobičajenih radnih uvjeta i ponovno uspostavljanje veza s našim identitetom.


Izazovi s kojima smo se suočavali, uključujući financijske prepreke, prilagodbe planova obnove te promjene u dinamici radova testirali su našu predanost i upornost. Međutim, uz podršku naše zajednice, suradnjom s drugim korisnicima zgrade te zalaganjem naših djelatnika, uspjeli smo prevladati sve prepreke.


Ovom prilikom želimo izraziti zahvalnost upravi našeg Fakulteta kao i prethodnom vodstvu i djelatnicima Geografskog odsjeka koji su igrali ključnu ulogu u koordinaciji svih aktivnosti tijekom obnove koju je za cijelu zgradu vodio Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Naposljetku želimo zahvaliti i svim djelatnicima koji su pokazali iznimnu sposobnost prilagodbe i organizacije tijekom izazovnih vremena.

Raduje nas što sada u obnovljenim prostorima na Trgu Marka Marulića 19, na Geografskom odsjeku, zajedno nastavljamo tradiciju kvalitetnog obrazovanja te znanstvenog i stručnog rada.
 

 

Autor: Marijana Šurina
Popis obavijesti