Predstavljanje brončanih sponzora...

AVL-AST

Tvrtka AVL-AST d.o.o. osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Zagrebu kao članica AVL List GmbH. Kao strateški partner prvobitno su orijentirani ka razvoju vlastitog softvera, elektrifikaciji, kreiranju i implementiranju softverskih rješenja za simulaciju, testiranje i optimizaciju svih vrsta pogonskih sustava za putnička i gospodarska vozila. Značajan je partner velikom broju proizvođača automobila diljem svijeta koji zbog strogih ekoloških standarda i smanjenja potrošnje goriva moraju kontinuirano poboljšavati svoje proizvode. Prateći trendove i potrebe zaposlenika, AVL-AST gradi poticajnu radnu klimu i kontinuirano radi na poboljšanjima.

 

Belupo

Belupo d.d. je domaća koprivnička farmaceutska kompanija te druga farmaceutska tvrtka, po tržišnom udijelu u Hrvatskoj i lider u kardiovaskularnom i dermatološkom programu. Osnovna djelatnost Belupa je proizvodnja i prodaja farmaceutskih pripravaka. Prve lijekove proizvela je 1971. godine. Belupo danas, osim na hrvatskom, posluje i na 18 europskih farmaceutskih tržišta. Belupova su snaga njegovi zaposlenici. Zahvaljujući njihovom entuzijazmu, želji za dokazivanjem, predanosti poslu, lojalnosti kući te ravnoteži iskustva i mladosti, Belupo raste sve ove godine. S Beluom živi i radi oko 1500 zaposlenika. Zajedno sa svojim zaposlenicima, ali i prijateljima te partnerima, Belupo punih 50 godina slavi zajednička postignuća, živi iste vrijednosti, dijeli iste neizvjesnosti, čuva zdravlje i život.

 

Rofa

ROFA d.o.o. član je internacionalne grupacije ROFA iz Beča, dobavljača laboratorijske i procesne opreme za testiranje goriva te ostale laboratorijske opreme iz proizvodnog programa. Od 1997. godine ROFA ima ured i u Hrvatskoj otvoren zbog bolje i brže potpore svojih brojnih korisnika, na području Slovenije, Hrvatske i BIH. Područje djelovanja proširila je na vode i ekologiju, gdje nudi od opreme za laboratorij do sustava za monitoring i stalni nadzor. Uz to nudi i široku paletu XRD i WD-XRF opreme za različite primjene u području kontrole kvalitete, istraživanja i razvoja, od sveučilišta, kontrolnih laboratorija, industrija, rafinerija i sl.

Autor: Zuzana Redžović
Popis obavijesti

Repozitorij