Predstavljanje zlatnih sponzora...

Ericsson Nikola Tesla Grupa

Ericsson Nikola Tesla Grupa regionalni je isporučitelj informacijsko-komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz e-zdravstvo, promet, državnu upravu, e-okoliš, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Njihove su vrijednosti, ističu, profesionalnost, ustrajnost, poštovanje i integritet. Otvoreni su za sve koji dijele iste vrijednosti i cijene stručnost i znanje.
Zaposlenje u ovoj kompaniji prilika je za rad s najnovijim tehnologijama, na izazovnim projektima u internacionalnim timovima, a knowledge-sharing sesije, code review kao i stalno usavršavanje i certificiranje dio su njihove svakodnevnice.

 

IN2 Grupa

IN2 grupa razvija softver za niz industrijskih vertikala, a iskustvo razvoja i implementacije rješenja stekla je u gotovo svim poslovnim granama. Grupa posluje u 5 zemalja regije s više od 300 klijenata. Ove godine IN2 grupa slavi 30 godina poslovanja. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u svoje ljude i tehnologiju, kreativnom načinu razmišljanja koje je uvijek ispred svog vremena te ustrajnosti, IN2 ima jasnu poslovnu viziju i strategiju daljnjeg razvoja. Najveća vrijednost IN2 grupe su naši zaposlenici te njihov osobni i profesionalni razvoj koji nas vodi prema uspjehu i rastu tvrtke. U našem širokom spektru djelatnosti i različitih projekata motivirani i entuzijastični pojedinci mogu pronaći prostor u kojem će dati najbolje od sebe.

 

INETEC

INETEC je Hrvatska viskokotehnološka tvrtka koja na svjetskom tržištu djeluje već više od 30 godina. Tvrtka razvija i proizvodi robote, instrumente, softver i sonde za ispitivanje bez razaranja u nuklearnoj, zrakoplovnoj i medicinskoj industriji. Ključ uspjeha je suradnja između različitih timova stručnjaka - robotike, elektronike, softvera i mnogih drugih. Jedan od jedinstvenih projekata na kojem INETEC trenutno radi je razvoj robotskih sustava za projekt ITER - najveći eksperimentalni fuzijski reaktor na svijetu. Tvrtka također sudjeluje u brojnim istraživačkim i razvojnim projektima u suradnji sa sveučilištima i znanstvenim institucijama. Najvažniji resursi organizacije su naši članovi, njihovo znanje, vještine, vrijednosti i motivacija. Svakom zaposleniku INETEC pruža mentorstvo i rad s visokokvalificiranim stručnjacima.

 

JANAF

JADRANSKI NAFTOVOD, dioničko društvo (JANAF), sa sjedištem u Zagrebu, Republika Hrvatska, upravlja naftovodno-skladišnim sustavom kao suvremenim, učinkovitim i ekonomičnim sustavom transporta i skladištenja sirove nafte i naftnih derivata. Ovaj naftovodni sustav je projektiran i građen u razdoblju od 1974. do 1979. godine kao efikasan sustav transporta nafte za domaće i inozemne korisnike. Izgradnjom i puštanjem u rad naftovodno-skladišnog sustava (1979.) JANAF postaje strateški značajan čimbenik sigurnosti opskrbe rafinerija u šest država jugoistočne i srednje Europe te je danas prepoznat i kao strateški naftovod Europske unije kroz projekt od zajedničkog interesa (PCI) pod nazivom Naftovodi JANAF-Adria. Uz transport nafte, osnovne djelatnosti JANAF-a uključuju skladištenje nafte i naftnih derivata.

 

Oikon

Oikon d.o.o. – Institut za primijenjenu ekologiju vodeća je licencirana i akreditirana konzultantska tvrtka/istraživački institut na području primijenjene ekologije u Hrvatskoj i regiji s 24 godine iskustva. Specijalnosti Oikona su zaštita prirode i okoliša, upravljanje prirodnim resursima, krajobrazna ekologija, industrijska ekologija, okolišno modeliranje, obnovljivi izvori energije, održiva mobilnost, pravo, politika i ekonomija okoliša, vođenje projekata, daljinska istraživanja i geografski informacijski sustavi. Tako širok spektar aktivnosti zahtjeva veliki raspon stručnih znanja te Oikon zapošljava stručnjake koji pokrivaju čak 16 strukovnih područja. Osim u Hrvatskoj, Oikon ima bogato radno iskustvo na projektima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji, Srbiji, Albaniji, Turskoj, Velikoj Britaniji i na Cipru, te surađuje s vodećim konzultantskim kućama diljem Europe.

 

Selvita

Selvita d.o.o. je kompanija koja pruža usluge u području predkliničkog istraživanja lijekova biotehnološkim i farmaceutskim kompanijama u Hrvatskoj i svijetu. Te usluge pokrivaju znanstvena područja kemije, biologije, biomedicine, veterine i farmacije. Zajedno s našim klijentima -znanstvenicima iz cijelog svijeta, radimo na projektima čija je svrha otkriće i dovođenje novih lijekova na tržište.

 

Zaklada Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, u skladu sa svojom dugogodišnjom zakladnom tradicijom, na svojoj Skupštini od 29. lipnja 1993. utemeljila je Zakladu, kojoj je cilj unapređivanje kulture, umjetnosti, znanosti i odgoja, kao bitnih čimbenika duhovnoga, gospodarskoga, političkoga i sveopćega napretka Hrvatske.

Sredstva Akademijine Zaklade služe potpomaganju izdavačke djelatnosti, organiziranju znanstvenih skupova, uspostavljanju posebnih znanstvenih središta, otkupu umjetnina, unapređivanju kulture, umjetnosti i znanosti davanjem stipendija i nagrada za posebna dostignuća.

Autor: Zuzana Redžović
Popis obavijesti

Repozitorij