Otvaranje prijava

Otvaranje prijava za sudjelovanje na Simpoziju očekuje se najkasnije 10. veljače 2022. godine. Osim studenata doktorskih studija koji će predstaviti svoje rezultate istraživanja, na Simpozij se mogu prijaviti i slušatelji, tj. pasivni sudionici. Rok za prijavu i slanje sažetaka je 06. ožujka 2022. godine.

 

Tko se može prijaviti? 

Na Simpoziju mogu sudjelovati svi studenti doktorskih studija PMF-a i srodnih studija (neovisno o godini studija), s rezultatima svojih istraživanja vezanim uz izradu disertacije. Ostale pozivamo da se prijave kao pasivni slušači, posebno studente svih razina studija.

 

Na koji način možete sudjelovati? 

Sudjelovanje je moguće putem usmenog izlaganja, mikro-izlaganja i posterskog priopćenja, ili kao pasivni sudionici. Standardno usmeno izlaganje traje 8 minuta uz još 2 minute za diskusiju. Mikro-izlaganje traje 3 minute uz još 2 minute za diskusiju i ima za cilj prikazati najvažnije aspekte istraživanja. Tijekom mikro-izlaganja dozvoljeno je (i preporučeno) korištenje računalne prezentacije s jednim slajdom. Doktorandi koji se odluče za mikro-izlaganje, obavezni su pripremiti i poster. 

Budući da će na Simpoziju sudjelovati doktorandi iz svih studijskih programa PMF-a, doktorandi trebaju osmisliti izlaganja na atraktivan način razumljiv široj (znanstvenoj) zajednici.

 

Vaš Znanstveni i Organizacijski odbor Simpozija

Autor: Zuzana Redžović
Popis obavijesti

Repozitorij