PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Radionica o elementima  rijetkih...

U sklopu europskog projekta RECO2MAG organizira se radionica ''Rare Earth Elements (REE) value chain gaps and opportunities in the ADRIA region“ koja je namijenjena  prvenstveno studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija. Održati će se u četvrtak 4. svibnja 2023u vremenu 9 - 14h. Radionica je besplatna, biti će na engleskom jeziku, a zainteresirani studenti mogu se prijaviti i na dužu verziju sa zadaćom pri čemu mogu zaraditi i 1 ECTS bod. Registrirajte se tako da ispunite upitnik na ovoj poveznici.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436576