PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

Novosti Geologija

UPISI U VIŠU GODINU

Upisi u istu ili višu godinu studija za Prijediplomski sveučilišni studij Geologija i diplomske sveučilišne studije Geologija i Geologija zaštite okoliša trajat će od ponedjeljka 18. 9. 2023. do (uključivo) nedjelje 1. listopada 2023. godine. Ovo se ne odnosi na studente koji su završili ili upravo završavaju prijediplomski studij.  Svi studenti koji su predali određene molbe do kraja radnog vremena u petak 29. 9. 2023., neka se pokušaju sami upisati kroz Studomat do nedjelje 1. 10. 2023. u ponoć, a ukoliko se ne uspiju sami upisati mogu se javiti ISVU koordinatoru Šimunu Aščiću od ponedjeljka 2. 10. 2023. godine.

Novosti Geologija

STUDIRAJ GEOLOGIJU NA ZAGREBAČKOM PMF-u!


Predstavljanje knjige "Uvod u...

U utorak 21. veljače 2023. u 13 h u predavaonici A2 Kemijskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu, Horvatovac 102a, održat će se predstavljanje sveučilišnog udžbenika Uvod u fizičku oceanografiju akademika Mirka Orlića. Uz autora, knjigu će predstaviti prof. dr. sc. Zvjezdana Bencetić Klaić, prof. dr. sc. Branko Grisogono, doc. dr. sc. Kristina Pikelj i Sandra Gračan, dipl. ing. Izdavač knjige je Element.

Knjiga će se nakon predstavljanja moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Autor: Andrea Čobić
Popis obavijesti

Broj posjeta:
436621