PMF - Geološki odsjek

ZNANSTVENI RADOVI

Znanstveni radovi djelatnika Geološkog odsjeka objavljeni od 2020. godine dostupni su ovdje.


Korisne poveznice:


WEBSHOP


RASPORED SJEDNICA

Raspored sjednica Vijeća Geološkog odsjeka u ak. god. 2022./23. i datuma predaje materijala za Povjerenstvo za nastavu nalazi se ovdje.


IZDVOJENO

...
Novosti Geologija

Studiraj geologiju na zagrebačkom PMF-u!

Geologija je znanost o Zemlji koja se bavi proučavanjem stijena, minerala, fosila, nafte, rudnih bogatstava…. Možda toga nisi svjestan, no ona je svugdje oko nas: u tlima i stijenama po kojima hodamo, materijalima od kojih su izgrađeni objekti, u vodi u bočici, gorivu na benzinskoj postaji… čak i u mobitelu ili nakitu. Geologija je raznolika, zanimljiva i sveprisutna… dođi i postani student Geološkog odsjeka zagrebačkog PMF-a!

Novosti Geologija
Novosti Geologija

Tražite specifičnu obavijest?

 
Obavijesti po kategorijama mogu se pogledati na sljedećim poveznicama:


Geološki odsjek uključen je u CEEPUS mrežu CIII-RO-0038 Earth-Science Studies in Central and Southeastern Europe  čije članice su i geološke institucije sa sveučilišta u Albaniji (Tirana), Austriji (Beč, Innsbruck, Leoben, Salzburg), Češkoj (Brno), Mađarskoj (Budimpešta, Pečuh), Poljskoj (Katowice-Sosnowiec, Krakow, Wrocław), Rumunjskoj (Cluj-Napoca, Iaşi), Slovačkoj (Bratislava, Košice), Sloveniji (Ljubljana) te Srbiji. (Beograd). Aktivnost mreže temelji se na mobilnosti studenata i nastavnika pa im se stoga odobravaju stipendije za boravak na drugom sveučilištu. 

Više o samom CEEPUS programu može se naći na http://www.ceepus.info/ 

Pozivaju se zainteresirani studenti koji smatraju da bi im odlazak na neko od navedenih sveučilišta u akademskoj godini 2022./23. mogao koristiti pri izradi njihovog diplomskog/doktorskog rada ili općenito njihovom napretku u struci, da se do 13. prosinca 2021. jave prof.dr.sc Darku Tibljašu, koji će im kao lokalni koordinator za navedenu mrežu dati dodatne informacije. 

Autor: Damir Bucković
Popis obavijesti

Broj posjeta:
337350